Kolageno nauda veido odai

Kas iš tiesų yra kolagenas?

Šis mūsų organizme esantis natūralus baltymas yra pagarsėjęs, kaip viena efektyviausių priemonių, skirtų kovoti prieš odos senėjimą. Kolagenas yra bene svarbiausias mūsų organizmo baltymas, sudarantis net 30% visų žmogaus organizmo baltymų ir netgi 70% odą sudarančių baltymų masės. Deja, nuo 25 metų mūsų organizme kolageno ima sparčiai mažėti, o sulaukus 45 metų būname praradę visus 30% turėto kolageno kiekio.


Kodėl jis toks naudingas mūsų grožiui ir sveikatai?

Kolagenas skatina odos atsinaujinimo procesus, plaukų augimą, stiprina nagus. Taip pat, dalyvauja audinių atstatymo procese, gerina sąnarių judrumą, palaiko dantenų sveikatą, užtikrina kraujagyslių sienelių elastingumą, spartina žaizdų gijimą. Nors šis baltymas prisideda prie daugybės mūsų organizmo procesų, bene labiausiai vertinamas yra grožio srityje, kosmetikoje. 

 

Kaip kolagenas veikia odą?

Kolagenas padeda aprūpinti odos ląsteles deguonimi bei maistinėmis medžiagomis ir stiprinti kraujagysles. Kolagenas ir elastinas yra pagrindiniai mūsų odos jungiamojo audinio baltymai, kurie padeda išlaikyti odos drėgmę, stangrumą ir elastingumą.

 

Kokias priemones naudoti?

Ilgus metus dirbant su natūralia kosmetika, ypatingą dėmesį atkreipiame į gamtinės kilmės kolageną. Pastarasis yra efektyvus ir veiksmingas, prieš senėjimą veikiantis produktas, kuris priešingai nei kitos kosmetikos priemonės, kovoja ne su pasekmėmis, o su raukšlių atsiradimo priežastimi. Colway kolagenas yra mūsų pačių didžiausias atradimas, kuris padeda nutolinti naujų raukšlių susidarymo procesus, padeda aktyvinti odos regeneraciją, stimuliuoja odos ląstelių darbą. Priemonė stangrina odą, raukšlės tampa mažiau ryškios ir matomos, oda tampa lygesnė ir elastingesnė.

Kada galima tikėtis akivaizdžių pokyčių?

Ilgalaikis efektas juntamas maždaug po 110 d. sistemingo Colway gamtinio kolageno naudojimo. Šis laikotarpis reikalingas organizmui fiziologiškai pakeisti odos kolageno struktūrą. Proceso neįmanoma paspartinti nei dažniau naudojant, nei taikant didesnius gelio kiekius. Palaipsniui gamtinis kolagenas papildo odą „jaunystės baltymu“ neinvaziniu būdu ir nereikalaujant papildomų injekcijų.


Daugiau informacijos apie Colway kolagenus
:

https://gamtosstebuklai.lt/collections/veido-prieziuros-priemones/products/colway-gamtinis-kolagenas-pure