Kvapų Namai Šaltalankių uogų aliejus, grynas

Kvapų Namai Šaltalankių uogų aliejus, grynas

Tiekėjas
Kvapu namai
Įprasta kaina
€18,80
Kaina su nuolaida
€18,80
Įprasta kaina
Išparduota, papildymą turėsime netrukus!
Vieneto kaina
per 
Mokesčiai įtraukti. Siuntimo išlaidos apskaičiuojamos atsiskaitant.

Ypatingos kokybės šaltalankių uogų minkštimo aliejus yra puikus antioksidantas, emolientas, odos ramintojas, natūraliai spalvą suteikiantis aliejus.

Gautas naudojant pažangiausią  technologiją - CO2 ekstrakciją, kuri, lyginant su kitais išgavimo būdais, yra itin  švelni, tausojanti augalo komponentus, o tai leidžia išsaugoti visas vertingąsias žaliavos savybes - iki 7% nesumuilinamos frakcijos junginių, išskirtinį karotenoidų (140-270 mg%), nemažiau kaip 0,1% vit. E, nemažiau kaip 1% fitosterolių.

  • Išgavimo būdas: CO2 ekstrakcija
  • Nerafinuotas
  • Jautriai odai
  • Brandžiai odai
  • Išsiplėtusiems kapiliarams
  • Po saulės vonių.

Šaltalankių uogų aliejus yra puikus antioksidantas,  jis gerina ir skatina odos ląstelių atsinaujinimą, ramina sudirgusią, išbertą, dėl išsiplėtusių kapiliarų linkusią rausti odą.  Jis yra puikus odos emolientas, minkštintojas, ją išlygina, sušvelnina ir suteikia jai elastingumo. Karotenai patamsina odą, suteikdami jai natūralaus bronzinio įdegio atspalvį. Prisotina odą antioksidantų ir saugo nuo fotosenėjimo - rekomenduojamas naudoti po saulės vonių ir sumažinti neigiamą UV poveikį odai.

Kaip atskiras šaltalankių aliejaus privalumas minima jo savybė saugoti baltuosius kraujo kūnelius nuo radiacijos ir radioterapijos (švitinimo). Po chemoterapijos jis padeda odos audinių ląstelėms daug greičiau atsikurti ir skatina odos gijimą

Šaltalankio aliejus dažo odą, todėl ant odos jį naudokite sumaišę su kitais aliejais arba kremuose nuo 1% iki 10%. Be abejonės, šaltalankių aliejų galima tepti ir gryną, tik teks ilgiau palaukti, kol įsigers geltonieji jo pigmentai.

Šaltalankių aliejus gerai tinka:

  • Pavargusiai, praradusiai skaistumą ir švytėjimą.
  • Subrendusiai, praradusiai stangrumą ir elastingumą, odai.
  • Sausos, šerpetojančios, sutrūkinėjusios odos priežiūrai.
  • Kaip intensyvaus poveikio serumas - kelis mėnesius naudoti po lašelį sumaišant su veido kremu (palaukti kol veiklieji pigmentai įsigers). Ypač gerai po saulėto sezono, norint sumažinti neigiamą UV spindulių poveikį.
  • Jautriai burnos gleivinei.

Kosmetikoje šaltalankių aliejus naudojamas visur: kremuose, losjonuose, aromaterapiniuose preparatuose, masažinių aliejų mišiniuose.