Kvapų Namai Avokadų aliejus
Kvapų Namai Avokadų aliejus
  • Įkelti vaizdą į galerijos rodinį, Kvapų Namai Avokadų aliejus
  • Įkelti vaizdą į galerijos rodinį, Kvapų Namai Avokadų aliejus

Kvapų Namai Avokadų aliejus

Tiekėjas
Kvapu namai
Įprasta kaina
€6,90
Kaina su nuolaida
€6,90
Įprasta kaina
Išparduota, papildymą turėsime netrukus!
Vieneto kaina
per 
Mokesčiai įtraukti. Siuntimo išlaidos apskaičiuojamos atsiskaitant.

Kvapų namų avokadų aliejus gaminamas iš šviežių sunokusių avokadų vaisių, šaltuoju būdu, nerafinuojamas. Todėl jame lieka išsaugotos visos svarbiausios bioaktyvios riebaluose tirpios odai naudingos medžiagos. Mūsų aliejus yra žalios spalvos (dėl žievelės ir minkšimo chlorofilų), būdingo švelnaus kvapo.

  • Išgavimo būdas: šaltas spaudimas
  • Nerafinuotas
  • Sausai odai
  • Jautriai odai
  • Brandžiai odai
  • Plaukams
  • Po saulės vonių.

Avokadų aliejus nuostabiai saugo ir tausoja odą. Kosmetikoje avokadas naudojamas dėl antioksidanto chlorofilo ir didelio lecitino - natūralaus humektanto - kiekio. Kaukė su šviežiu avokadu ar avokadų aliejumi gerai išvalo ir drėkina odą. Sumaišytas lygiomis dalimis su nerafinuotais sezamų ir alyvų aliejais saugo nuo saulės (bet kremų su saulės filtrais šis mišinys neatstoja, nes tikslus SPF faktorius nenustatytas).

Gryno avokadų aliejus pagrindinės veikliosios medžiagos yra riebiosios rūgštys - linolo (omega 6) rūgštis, oleino, palmitino rūgštys, visa puokštė vitaminų - A, D ir E.

Kvapų namų nerafinuoto avokadų aliejaus savybės:

  • drėkina, maitina ir minkština odą.
  • prisotina odą bioaktyvių medžaigų ir vitaminų - vitE, vitD (daugiausia D3), provitaminų A (chlorofilų ir karotenoidų).
  • Prisotina odą antioksidantų ir saugo nuo fotosenėjimo - rekomenduojamas naudoti po saulės vonių ir sumažinti neigiamą UV poveikį odai.
  • ypač rekomenduojamas sausai ir brandžiai odai, mišiniuose ir grynas.
  • tinka pažeistai ir probleminei odai.
  • padeda atstatyti nualintų plaukų struktūrą.

Natūraliai kosmetikai, aromaterapijoje, masažams ir  kai siekiama terapinio poveikio, turi būti naudojamas tik nerafinuotas, žalias, šaltai spaustas avokadų aliejus.

  • Kelis lašus gryno aliejaus įmasažuoti į veido odą, pažeistas, problemines vietas.
  • Kaip intensyvaus poveikio serumas,- kelis mėnesius naudoti vietoj veido kremo; ypač po saulėto sezono, norint sumažinti neigiamą UV spindulių poveikį.
  • Greičiau įsigeria į šlapią odą, todėl rekomenduojame ją sudrėkinti vandeniu ar hidrolatu; hidrolatai sustiprina aliejaus regeneruojančias savybes (levandų, šlamučių, rožių, liepžiedžių, bosvelijų).
  • Aliejumi galima praturtinti plaukų balzamus, losjonus, kaukes, šampūną.