Transformacijos žaidimas® (Innerlinks)

 

Žaidimo priešistorė 

Transformacijos žaidimas® (The Transformation Game® (Innerlinks)) buvo sukurtas 1978 m. Škotijoje, Findhorno bendruomenėje. Jį sukūrė bendruomenės narės Joy Drake ir Kathy Tyler, kurios norėjo atrasti instrumentą, leisiantį žmonėms, negyvenantiems bendruomenėje, padirbėti su savimi.
Nuo žaidimo sukūrimo pradžios, jį iki šiol žaidžia tūkstančiai žmonių visame pasaulyje. Didžiausia žaidimo versija yra pasaulinis žaidimas, kuriame dalyvauja 70-150 žmonių. Žaidimas vyksta vieną kartą per metus vienoje iš pasaulio šalių ir trunka 7 dienas. Formuojamas vienas bendras ketinimas, kuris yra svarbus visam pasauliui, visai Žemės planetai. 

 

Transformacijos žaidimas® - kas tai?

Šis žaidimas - tai kelionė po mūsų vidinį pasaulį. Tai stiprus ir gražus instrumentas, kuris leidžia pamatyti, kur slepiasi vienų ar kitų įvykių priežastys, suprasti savo stipriąsias puses ir apribojimus. Transformacija - tai ne burtai, o galimybė sąžiningai pakeisti save ir savo gyvenimą.

 

Ar žaidimui reikia ypatingų sąlygų?

Reikia turėti ketinimą ir būti pasiruošus pokyčiams. Kai žmogus turi ketinimą, jis yra pasiruošęs savo pokyčio link žengti bent jau pirmą žingsnį. Ketinimas visada prasideda nuo žodžių „aš ketinu“ sukurti, suvokti, jaustis, uždirbti.

Vieniems labiau rūpi materialinis pasaulis, tuomet ketinimas labiau susijęs su materialiniais dalykais – pinigais, šeimos išlaikymu. Kitiems svarbu jaustis saugiai, ramiai, harmoningai. Tretiems svarbu sukurti santykius, pagaliau sutikti savo vyrą ar moterį, kartu džiaugtis, kurti. Bet koks ketinimas turi būti iš širdies.

  

Kas ir kiek žmonių gali žaisti?

Žaisti gali visi turintys ketinimą, norintys giliau pažinti save ir pasiryžę keistis. Pagal žaidimo taisykles, žaisti galima pradėti nuo 16 m., tačiau tai labiau priklauso ne nuo metų, o asmenybės brandos.

Solo versiją gali žaisti vienas žmogus. Čia dalyvauja tik fasilitatorius ir žaidėjas. Tačiau taip pat Transformacijos Žaidime® gali dalyvauti 2-4 asmenys.

 

Ką žaidimas transformuoja?

Kiekvienas žaidėjas pradeda nuo fizinio lygmens, vėliau eina emocinis, mentalinis ir dvasinis. Per žaidimą žmogus gali pereiti visus 4 lygius, gali du ar tris. Svarbu suvokti, kad vidiniai pokyčiai vyksta tik tada, kai žmogus jiems yra pasiruošęs. Po žaidimo žmogus išeina jau šiek tiek kitoks, į savo gyvenimą žiūri kitu kampu ir gyvenime prasideda transfromacijos.

Žaidimo pabaigoje yra duodamos rekomendacijos, kiekvienas žaidėjas turi galimybę suteikti grįžtamąjį ryšį kitiems, pasakyti, kaip jis jautėsi žaisdamas su vienu ar kitu žaidėju. Ką žmogus išgirsta iš kitų dalyvių - paties žmogaus pasirinkimas ir sprendimas, kaip reaguoti, kokias pamokas bei komentarus priimti.

 

Fasilitatoriaus vaidmuo

Fasilitatorius yra palydėtojas, žinantis taisykles, tad žaidėjui nereikia koncentruotis į taisyklių aiškinimąsi. Žaidėjas turi koncentruotis tik į savo ketinimą ir darbą su savimi. Fasilitatoriaus vaidmuo - eiti kartu su žaidėju ten, kur jis nori eiti, užduoti klausimus, pagilinčius procesą. Žmogus vienas, nemato savęs iš šono, fasilitatorius ima žaidėją už rankos ir eina kartu su juo taip giliai, kaip žmogus yra pasiruošęs eiti.

 

Noriu žaisti. Kur, kada ir kiek laiko trunka žaidimas? 

Norintys išbandyti Transformacijos Žaidimo® poveikį savo gyvenime, dėl jums patogaus laiko rašykite info@gamtosstebuklai.lt. Žaidimai vyksta "Gamtos Stebuklai" grožio ir sveikatos namuose Marijampolėje, Transformacijos kabinete.

Jei norite padaryti dovaną artimam žmogui - tiek fizinėje, tiek internetinėje parduotuvėje galite įsigyti Transformacijos Žaidimui® skirtą dovanų čekį.

Solo (vienas žaidėjas) žaidimo versija gali trukti nuo 3 iki 4.5 valandų. Jeigu žmonių daugiau, žaidimas gali trukti nuo 4 iki 7 valandų. Norintiems prisiliesti prie žaidimo ir gauti rekomendacijas savo ketinimo įgyvendinimui - galite registruotis vienos valandos konsultacijai.

Ketinimo konsultacija - iki 1val - 60eur.

Solo žaidimas - 1val - 60eur.

Žaidžiant 2-4 asmenims - 1 val - 30-40eur/žmogui.


Jei norite žaisti su šeima ar draugais, rašykite mums užklausą.